Wykład do wyboru. Związki biologicznie aktywne pochodzenia roślinnego i zwierzęcego w preparatach kosmetycznych, farmaceutycznych oraz chemii spozywczej 1600-DUCW2ZBA
Reguły punktacji przedmiotu
|
DLACH(16) -
Analityka chemiczna studia stacjonarne 1-go stopnia
DUCH(16)_18 - Chemia studia stacjonarne 2-go stopnia DUCHMN(16) - Chemia materiałów i nanotechnologia studia stacjonarne 2-go stopnia DUCH_NG(16) - Chemia w nauce i gospodarce DUNCH(16) - Nauczanie chemii studia stacjonarne 2-go stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
| Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
DLACH(16)
|
DUCH(16)_18
|
DUCHMN(16)
|
DUCH_NG(16)
|
DUNCH(16)
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Punkty ECTS ECTS |
nie zdefiniowano |
1
(L-18/19 - ...) |
1
(L-18/19 - ...) |
1
(L-22/23 - ...) |
1
(L-18/19 - ...) |
1
(L-18/19 - ...) |